Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke

Sæt Kryds i kalenderen!

PROGRAM FOR KLUBBEN EFTERÅR 2019
Vi indleder vores række af møder i præstegården, hvor hyggeligt samvær, en god kop kaffe og forskellige former for underholdning er på programmet. Alle er meget velkomne. For bestilling af kørsel kontakt Iris Hansen tlf. 30 54 17 48.

Torsdag d. 19. september kl. 14.30
Hvis man går og er ked af, at sommeren er slut, så mød op i klubben og få en munter eftermiddag. Et pensionistorkester, der kalder sig »Øhavet« da medlemmerne kom­mer fra mange forskellige byer på Fyn og øerne gæster os denne torsdag med et program fuld af glad musik og sang.
Torsdag d. 10. oktober kl. 14.30
Hans Erik Jørgensen fra Stenstrup kommer og fortæller om sit meget indholdsrige liv bla. de mange forskellige rejser han har foredraget. Han kalder sit foredrag: »Et landmandsliv m.m.«
Torsdag d. 31. oktober kl. 14.30
Får vi besøg af præst ved Bolbro kirke, Nanne Mølhave, der kalder sit foredrag »Fra komfur til prædikestol«
Torsdag d. 21. november kl. 14.30
Kogsbølle køkkenband kommer og spiller. Og det går al­drig stille for sig. De medbringer sanghæfter så vi også kan synge med på nogle af numrene.
Torsdag d. 12. december kl. 12.30
Holder vi vores velkendte julefrokost med dejlig mad. Også i år vil Lars Nicolaisen Underholde med de kendte julemelodier, som vi selvfølgelig synger med på.
OBS OBS OBS
Der har desværre flere gange været problemer med kørsel til og fra møderne i klubben. Det vil vi forsøge at rette op på. Kørsel bestilles senest onsdagen kl. 12.00
hos Iris Hansen tlf. 65 36 13 54/30 54 17 48. Transport koster 20 kr. Der er stadig plads til rolator og kørestol.