Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke

Program for »Klubben« i efteråret 2018

Så er tiden inde til at klubben åbner døren til en ny sæson. Ca. hver tredje uge mødes klubben til en hyggelig eftermiddag med sang og musik, foredrag og en god kop kaffe. Aldersmæssigt er der hverken nogen nedre eller øvre grænse. Der kræves heller intet medlemskab for at deltage. ALLE er velkomne.
Vil man gerne benytte taxi bedes man kontakte Iris Hansen på telefon: 65 36 13 54 eller 30 54 17 48 senest dagen før.

Torsdag d. 20. september kl. 14.30
Hvis man går og er ked af at sommeren er slut, så mød og i klubben og få en munter eftermiddag.
Journalist Arne Mariager kommer og underholder os. Vi kan vist godt love jer en glad eftermiddag.
Torsdag d. 11. oktober kl. 14.30
Foredrag ved Mogens Højstrup: »Mit liv med søværnet i tre generationer«. En personlig beretning fra et langt arbejdsliv gennem 40 år krydret med maritime detaljer. Der bliver også vist billeder.
Torsdag d. 1. november kl. 14.30
En eftermiddag i musikkens verden. »Toner i takt« - Musik med sjæl!
Hele 7 musikalske gæster lægger vejen forbi: 1 sanger, 1 på klaver, 1 på guitar, og 4 på harmonika. Mon ikk det bliver festligt?
Torsdag d. 22. november kl. 14.30
»Fra Himmerland til Fyn« Karen Margrethe Jørgensen fortæller om sin barndom og ungdom, om hvor store forandringer hendes generation har oplevet. Hun vil også fortælle om oplevelser fra 2. Verdenskrig.
Torsdag d. 13. december kl. 12.30
»Julefrokost« med god mad og hyggelig underholdning på klaveret ved Lars Nikolajsen.
OBS OBS OBS
Der har desværre flere gange været problemer med kørsel til og fra møderne i klubben. Det vil vi forsøge at rette op på. Kørsel bestilles senest onsdagen kl. 12.00
hos Iris Hansen tlf. 65 36 13 54/30 54 17 48. Transport koster 20 kr. Der er stadig plads til rolator og kørestol.