Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke

Program for »Klubben« efterår 2017
Så er tiden inde til at klubben åbner døren til en ny sæson. Ca. hver tredje
uge mødes klubben til en hyggelig eftermiddag med sang og musik,
foredrag og en god kop kaffe. Aldersmæssigt er der hverken nogen
nedre eller øvre grænse. Der kræves heller intet medlemsskab for at deltage.
ALLE er velkomne.

Torsdag d. 21. september kl. 14.30
Vi starter med en musikalsk eftermiddag. Det er "Kogsbølle Køkkenband"
der kommer og underholder med sang og god musik.
Bandet består af 5 personer, og den ene har trådt sine barnesko i Aunslev.

Torsdag d. 12. oktober kl. 14.30

Den dag har vi hentet vores underholdning helt i Esbjerg. Det er Mette og Poul Nørup, der tager rundt i hele Danmark og holder deres lysbillede foredrag. En kulturrejse langs den »Jyske Vestkyst« krydret med billeder og sange af kendte forfattere bla. Hans Adolf Brorson, Kaj Munk, K. L. Aastrup og Thøger Larsen.
Mette og Poul Nørup har cyklet denne tur langs vestkysten med udgangspunkt i
»Nationalpark Vadehavet«.

Torsdag d. 2. november kl. 14.30
Vi får besøg af biskop Tine Lindhardt som vil fortælle os om Martin Luther og hans dramatiske liv. Vi skal høre om hvilken betydning hans tanker fik i Europa og her på vores egne breddegrader. Hvad var det der skete med vores danske kirke ved Reformationen?

Torsdag d. 23. november kl. 14.30
Sognepræst i Hjallelse Lene Crone Nielsen fortæller om den fynske forfatter Morten Korch. Hun har kaldt sit foredrag: »Tæl kun de lyse timer«.

Torsdag d. 14. december kl. 12.30
Holder vi vores julefrokost som efterhånden er blevet en fast og festlig tradition. Også i år vil Lars Nicolaisen Underholde med de kendte julemelodier, som vi selv­følgelig synger med på.
OBS OBS OBS
Der har desværre flere gange været problemer med kørsel til og fra møderne i klubben. Det vil vi forsøge at rette op på. Kørsel bestilles senest onsdagen kl. 12.00
hos Jytte Sørensen tlf. 65 36 12 51/40 51 18 74 eller hos Iris Hansen tlf. 65 36 13 54/30 54 17 48. Transport koster 20 kr. Der er stadig plads til rolator og kørestol.