Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke
 
 
 
Så åbner vi igen dørene og inviterer inden for til en række inspirerende eftermiddage i konfirmandstuen ved Præstegården i Skalkendrup. Hyggeligt samvær, kaffe og kage og forskellige former for underholdning står på programmet. Alle er meget velkomne.

Torsdag d. 7 september kl.14.30 - 16.30
En festlig syng-med eftermiddag med Frede Thorsen og Lukas, der indvier os i deres store viden om nye og gamle sange i højskolesangbogen.

Torsdag d. 28 september kl. 14.30 - 16.30
”Køkkenassistent i kongehuset”. Livet set fra køkkenet på Amalienborg, Fredensborg, Gråsten slot og Jagthytten i Trend. Ruth Espersen fortæller med ord og billeder om tiden december 1965 til juli 1967, hvor hun var køkkenassistent hos Kong Frederik d. IX og Dronning Ingrid. Hun var også med ved dronning Margrethes og Prins Henriks bryllup.

Torsdag d. 26 oktober kl. 14.30 - 16.30
Jørgen Reuther blev født i Sydøsttyskland under 2. Verdenskrig. Da han var 5 år kom hans far hjem fra russisk fangenskab. Som 10 årig tog han sammen med familien flugten til DDR, og i fire år var han smuglerdreng for at få medicin til sin bedstefar i DDR.

Torsdag d. 16 november kl.14.30 - 16.30
Højby Spillemænd. Syng-med eftermiddag med Frede Nielsen på harmonika og sav og Preben Bek Lomholt på mandolin, ukulele, banjo og blokfløjte. De to vil spille melodier, som vi alle kender.

Ønsker man at benytte taxi til og fra møderne, bedes man kontakte
Iris Hansen på tlf. 30 54 17 48 senest dagen før kl.12.00.