Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
 
2018-19

 
Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke
Hjertestarter redder liv
På præstegården i Skalkendrup, og mange andre steder i sognene,
hænger der en hjertestar
ter. Den i præstegården er betalt af menighedsrådet og med i prisen er et kursus i at betjene den. Det er en kendsgerning, at flere får problemer med hjertet og kommer du i den situation at være vidne til et hjertetilfælde, er både du og patienten godt hjulpet, hvis du har gennemgået et sådant kursus. Derfor tilbyder menighedsrådet alle interesserede i sognene at deltage i et kursus.
Der er plads til ca. 16 deltagere og kurset vil blive afholdt lørdag d. 11. januar kl. 09.00 - 16.30 i Konfirmandstuen ved præstegården i Skalkendrup. Undervejs vil der blive budt på en kop kaffe og frokost.

  For nærmere information og for tilmelding til kurset kontakt da venligst Jens Ankerø på tlf. 4046 9151
 
Hit med Sangen onsdag d. 22. januar kl.19.30
Konfirmandstuen er denne aften forvandlet til musikcafe. Vi får besøg af tre musikalske gæster: Peter Wagner Mollerup, der er medlem af Nyborg byråd og bl.a. kendt som aktiv forkæmper for bevarelsen af præstegården i Flødstrup, Anita Felgreen, skoleleder på Vibeskolen i Aunslev og Jørgen Dickmeiss, folkemusiker og medlem af folkemusikgruppen SVØBSK.
Alle tre vil de præsentere tre sange eller salmer som på en eller anden måde har en særlig betydning for dem. Efter et godt glas vin og lidt ost er der Ønskekoncert, hvor alle frit kan ønske deres yndlingssang eller salme.