Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
 
2020 - 2021

 
Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke
 
Bibel – Bibliotek
I marts måned i år kom der en ny oversættelse af vores Bibel på gaden. Bibelen 2020. I flere år har oversættere og sprogfolk arbejdet på at give de gamle ord nye klæder. Sørget for at gøre det bibelske sprog meget mere enkelt og klart. Lettere at forstå. Der er måske dem, der vil mene, at Bibelen er en kedelig bog. Det er det modsatte, der er tilfældet. Bibelen er fuld af drabelige og bloddryppende fortællinger om mord og had og svigt. Bibelen er også fuld af de smukkeste og mest bevægende fortællinger om kærlighed og venskab. Bibelen er en skattekiste fuld af livsvisdom. Har du lyst til at få syn for sagen, så får du nu mulighed for at låne en Bibel 2020 med dig hjem.

Vi opretter et lille Bibel-Bibliotek i vores konfirmandstue. Du kan låne en Bibel med dig hjem i en måned.

Det eneste du skal gøre er at henvende dig til Louise Schousboe på tlf. 65 36 12 00 eller mail mls@km.dk.
Julekoncert onsdag den 9. december kl. 19.30 i Aunslev Kirke

Ved koncerten medvirker Povl Balslev, orgel/klaver, Lise Bech Bendix, sang og Eva Østergaard, fløjte. De tre erfarne musikere har spillet sammen i denne konstellation i de sidste år dels ved kirkekoncerter men også som en del af børneoperaen ”Det største og det mindste” som i øvrigt opføres til februar på den Fynske Opera. Denne aften i Aunslev Kirke er det dog advents og juletoner m.m. der er på programmet.
Hit med Sangen onsdag d. 22. januar kl.19.30

Konfirmandstuen er denne aften forvandlet til musikcafé.
Vi får besøg af tre musikalske gæster:
Karen Margrethe Nielsen, kirkesanger og kirke - og kulturmedarbejder ved vores kirker,
Lone Wellner Jensen, provst, Kerteminde Provsti og Ulrik Nielsen, købmand og ejer af Frederik Nielsens Eftf. Nyborg A/S. Alle tre vil præsentere tre sange eller salmer, som på en eller anden måde har en særlig betydning for dem. Efter et godt glas vin og lidt ost er der ønskekoncert, hvor alle frit kan ønske deres yndlingssang eller salme.