Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
 
2020

 
Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke
 
Skumringstimen
Vi vil dette efterår invitere til »Skumringstime« i vore kirker.
En gudstjeneste der begynder, når det er blevet mørkt udenfor. Kirkerne vil være oplyst af levende lys og der vil også vil være mulighed for selv at tænde et lys. Det vil være en kort gudstjeneste uden prædiken. En gudstjeneste, hvor musikken får en vigtig plads.

Vi holder skumringstime torsdag d. 22. oktober kl. 19.00 i Bovense Kirke, hvor guitarist Simon Krebs medvirker, og d. 19. november kl. 17.00 i Hjulby Kirke, hvor operasanger Daniel Waade medvirker.
Alle er meget velkomne.
Spil Dansk Ugen
Spil Dansk Ugen er musiklivets festuge. Hvert år samler Spil Dansk Ugen danskerne omkring fællessang. Det er godt og sjovt at synge, og det er også sjovere at synge sammen med andre.
I år markerer vi Spil Dansk Ugen med en sangaften torsdag den 29. oktober kl. 19.30 i konfirmandstuen ved Skalkendrup præstegård. Sangen vil danne udgangspunktet for en aktiv aften med causeri omkring musikken og aktiv medvirken i fællessangen. Til at præsentere sangene får vi besøg af
Lise Bech Bendix, som er uddannet klassisk sanger og bosiddende i Nyborg.
Sangaften
"Tradition og fornyelse i Højskolesangbogen"
Vi får besøg af Erling Lindgren, komponist og repræsenteret med 12 melodier i højskolesangbogen og 9 melodier i ”100 salmer”. I november kommer en ny udgave af højskolesangbogen – hvordan vil den forny traditionerne? Vi vil tage lidt forskud på at lære nogle af de nye sange at kende – og så vil vi ellers tage på en rundtur i den fantastiske sangbog, snuse til både nyt og gammelt, give tekster og melodier et par ord med på vejen – og så vil vi naturligvis synge sangene!
Vel mødt den 11. november kl. 19.30 i konfirmandstuen ved Skalkendrup præstegård.
Bibel – Bibliotek
I marts måned i år kom der en ny oversættelse af vores Bibel på gaden. Bibelen 2020. I flere år har oversættere og sprogfolk arbejdet på at give de gamle ord nye klæder. Sørget for at gøre det bibelske sprog meget mere enkelt og klart. Lettere at forstå. Der er måske dem, der vil mene, at Bibelen er en kedelig bog. Det er det modsatte, der er tilfældet. Bibelen er fuld af drabelige og bloddryppende fortællinger om mord og had og svigt. Bibelen er også fuld af de smukkeste og mest bevægende fortællinger om kærlighed og venskab. Bibelen er en skattekiste fuld af livsvisdom. Har du lyst til at få syn for sagen, så får du nu mulighed for at låne en Bibel 2020 med dig hjem. Vi opretter et lille Bibel-Bibliotek i vores konfirmandstue. Du kan låne en Bibel med dig hjem i en måned.
Det eneste du skal gøre er at henvende dig til Louise Schousboe på tlf. 65 36 12 00 eller mail mls@km.dk.