Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke

Program for »Klubben« i foråret 2019

Klubben mødes i konfirmandstuen ved præstegården til en indholdsrig eftermiddag i hinandens hyggelig selskab. Alle der har tid og lyst er meget velkomne.

Torsdag d. 17. januar kl. 14.30
Hans Jørgen Pedersen kalder sit foredrag »Sådan er grænselandet også«. En personlig og humoristisk for-tælling om Sønderjylland og sønderjyder og om hvad, der især kendetegner denne spændende landsdel.

Torsdag d. 7. februar kl. 14.30
Johannes Nørregård Frandsen er opvokset i et vestjysk landsogn. Han har arbejdet både ved landbrug og industri, være højskolelærer, lærer på teknisk skole fra 1984. Ansat ved syddansk Universitet. Har studeret den daske landbokultur fra 1950-2018. Han kalder sit foredrag »Da landbolivet blev en by i provinsen«. Det sker i en form, hvor han tager både humor og nostalgi til hjælp.

Torsdag d. 28. februar kl. 14.30
Bliver en sangeftermiddag, hvor vi får besøg af Vibeke Tranberg, Anne Marie og Knud Erik Jørgensen. Her kan vi vist godt glæde os til nogle dejlige sange og musik. Måske fortæller Knud Erik også nogle små historier.

Torsdag d. 21. marts kl. 14.30
Får vi igen besøg af fhv. provst Palle Jensen. Denne gang bliver det med »sange omkring Limfjorden«. Han vil også fortælle om Limfjordsegnen og sangenes betydning. Det bliver i samarbejde med vores kirkesanger Kirsten P.

Torsdag d. 11. april kl. 14.30
Så er der bankospil og så gik den sæson!

Torsdag d. 23. maj
Vi tager på udflugt ud i den grønne forsommer. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Yderligere informationer kommer senere.
OBS OBS OBS
Der har desværre flere gange været problemer med kørsel til og fra møderne i klubben. Det vil vi forsøge at rette op på. Kørsel bestilles senest onsdagen kl. 12.00
hos Iris Hansen tlf. 65 36 13 54/30 54 17 48. Transport koster 20 kr. Der er stadig plads til rolator og kørestol.